Seyhan İlkokulu
Okulumuz ilçe merkezine 5 km uzaklıkta bulunmaktadır.İlçemizin ile uzaklığı yaklaşık 180 km.dir. Ulaşım transitlerle ulaşım sağlanmaktadır

VİZYON

Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, Cumhuriyet’e ve demokrasiye inanan, ülkesinin kültürel değerlerine sahip çıkan, içinde bulunduğu koşulları çıkış noktası olarak yeni ufuklar açan, bilgi ve beceri düzeyi yüksek, düşünme, algılama, karar verme ve problem çözme yetenekleri gelişmiş, akıcılık, esneklik, özgürlük ve açımlama gibi zihinsel özelliklere sahip bilişsel, duyuşsal ve psikomotor alanlarda gelişmiş gelecekte olabilecek ya da oluşturulabilecek bir durumu şimdiden düşünen, gelecekte tahminler yapmak değil; kararlar alan yaratıcı yetileri gelişmiş “ana yoldan ayrılan”, “deneye açık olan” ve “kalıplardan kurtulan, ulaşmak istenen durumla mevcut durum arasındaki boşluğun doğurduğu”, “yaratıcı gerilim” den yararlanan, sanata, araştırma ve geliştirmeye, bilim ve teknoloji üretimine yatkın, çevreye duyarlı Türkiye’yi bilgi toplumuna dönüştürecek nitelikli bireyler yetiştirmektir.

MİSYON

Biz; Atatürk İlke Ve İnkılâplarına bağlı, Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda barış içinde, çağdaş bir dünya için; yaratıcı, akılcı, özgür bireyler yetiştirmek için varız.

Öğretim Şekli :tam gün

tam gün